Regels en afspraken

Op deze pagina vind je huisregels van Dansstudio CadANs.

Houding van de danser

KLEEDKAMER

Kleed je rustig om in de kleedkamer en wacht tot de docent je komt halen.

PESTEN

Dansstudio CadANs distantieert zich van elke vorm van pesten of uitsluiten. Wij vragen om elk voorval te melden. Bij herhaaldelijke klachten kan de toegang tot de dansschool geweigerd worden, zonder terugbetaling van het lesgeld.

AANWEZIGHEID

Wij verwachten dat alle leerlingen steeds aanwezig zijn in de danslessen. Elke afwezigheid dient gemeld te worden bij de docent. Wanneer er choreografieën worden aangeleerd voor shows, wordt er verwacht dat je zo veel mogelijk aanwezig bent. Indien je vaak afwezig bent, worden er maatregelen genomen.

SHOW

Alle leerlingen worden geacht deel te nemen aan onze dansvoorstellingen. Indien een danser toch niet kan deelnemen aan de show, vragen we dit minimum 3 maanden op voorhand te melden Zo niet, kan er een vergoeding worden aangerekend voor de reeds voorziene kostuums.

DRANK EN VOEDING

Kinderdans tot en met klassiek ballet 3 laten hun flesje water in de kleedkamer staan. Vanaf klassiek ballet 4 mag het water mee de danszaal worden ingenomen. Kauwgom, snoep of andere drank dan water is in de les niet toegestaan.

Maak een website of blog op WordPress.com