Over

Dansstudio CadANs

Dansstudio CadANs is een gedreven dansschool waar dansers zich kunnen ontplooien tot sterke, zelfzekere performers. We bieden een rijk aanbod aan dansdisciplines, gegroepeerd per leeftijd en niveau. Ons doel is een degelijke opleiding garanderen waarbij kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en sociaal contact centraal staan. Dansstudio CadANs staat onder leiding van An Bex.

Aangezien wij onze leerlingen steeds meer willen laten groeien, zijn wij ook gestart met het deelnemen aan danswedstrijden, uitsluitend wedstrijden die doorgaan in echte theaters, zodat de dansers ook extra podiumervaring opstrijken. De dansers waarvan de passie meer is dan enkel een hobby kunnen zich hiervoor aanbieden.

Dansstudio CadANs staat niet enkel open voor eigen shows maar werkt maar al te graag samen met andere organisaties, bedrijven of verenigingen. Zo werkten wij al samen met o.a. Kinepolis Hasselt, Carnaval Diepenbeek, Boer Zoekt Bier Festival, Visit Hasselt…

Onze insteek

Wij willen dat onze leden plezier beleven in het dansen maar dat ze ook leren kennismaken met de juiste technieken per discipline. Dit doen wij o.a. door reeds onze jongste dansers te laten kennismaken op een speelse manier met klassiek ballet aangezien deze techniek de basis vormt van elke dansstijl. Elke les is ingedeeld per discipline, leeftijd en niveau. Voor elke les voorzien wij min. 1 les per week maar wij zien dat onze dansers al snel meer honger naar dans krijgen en dan ook meer danslessen per week volgen in verschillende dans disciplines.

Onze doelstelling is een degelijke opleiding te garanderen waar kwaliteit, persoonlijke begeleiding en sociaal contact centraal staan. Binnen deze doelstelling is het belangrijk ervoor te zorgen dat jongeren in zichzelf geloven en zich bewust worden van het feit dat de non-verbale taal één van de sterkste middelen is om te communiceren. Dans kan jongeren zelfzekerder maken. Door te dansen ontdekken ze hun eigen lichaam en ontwikkelen ze doorzettingsvermogen waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en in zichzelf leren geloven. Elementen die ook in het dagelijkse leven ontzettend van pas kunnen komen.


Maak een website of blog op WordPress.com